Υποστηρίζονται οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής των αγορών σας: 

1. Με πιστωτική κάρτα. Για την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας κατά το τελευταίο στάδιο της αγοράς, μεταφέρεστε στο Secure περιβάλλον της τράπεζας με την οποία συνεργαζόμαστε. Οι κάρτες με τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας είναι οι: VISA, MASTERCARD, MAESTRO, DINERS και AMERICAN EXPRESS

Έχοντας επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα η διαδικασία θα ολοκληρώνεται δια μέσου της συνεργάτιδάς τράπεζας που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. 

2. Με αντικαταβολή. Στην περίπτωση αυτή καταβάλετε το ποσό στο ταχυδρομείο ή στον συνεργάτη της εταιρίας ταχυμεταφορών που θα σας παραδώσει το πακέτο σας. Τα έξοδα αντικαταβολής δωρεάν !!! 

3. Με τραπεζική κατάθεση

 

Τράπεζα

Λογαριασμός

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

5042-032579-542 iBAN: GR5701720420005042032579542

ALPHA BANK

118002002010112

iBAN: GR8701401180118002002010112     

 

Δικαιούχος : ΤΑΒΛΑΡΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 


Προσοχή: Σε κάθε περίπτωση εξόφλησης με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά. Το αποδεικτικό της κατάθεσης θα πρέπει στη συνέχεια να αποστέλλεται με e mail: mother.followup@hotmail.com 


4. ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου, στον Αριθμό τηλ 2109830874, κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων χωρίς να είστε μέλος της ιστοσελίδας μας. Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται με αντικαταβολή ή με κατάθεση στους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς. 

 

Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής προστίθενται στο συνολικό κόστος κατά το στάδιο του καλαθιού και πριν το τελικό στάδιο της αγοράς και είναι 3 ευρώ για όλη την Ελλάδα. Για αγορές άνω των €50 , η αποστολή γίνεται δωρεάν !!! Για πληρωμές με αντικαταβολή τα έξοδα δωρεάν !!! Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την παραλαβή των προϊόντων σας, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

 


Χρόνοι Παράδοσης


Αγαπητοί φίλοι όλα τα προϊόντα που βλέπετε στο site είναι άμεσα διαθέσιμα (εκτός ελάχιστων περιπτώσεων όπου ο χρόνος παράδοσης συμφωνείται κατόπιν συνεννοήσεως). Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από τις Ταχυμεταφορές  ΕΛΤΑ COURIER .

Ο συνήθης χρόνος παράδοσης των άμεσα διαθέσιμων προϊόντων είναι 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες. 

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί από εμάς, θα λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο θα αναφέρεται ο αριθμός αποστολής. Στην ενότητα "Ιστορικό Παραγγελιών" θα μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή την εξέλιξη της παραγγελίας σας.


Σε περίπτωση που επιλέξετε "Παραλαβή από το κατάστημα", τα προϊόντα που επιλέξατε θα είναι διαθέσιμα από το κατάστημα Αγίου Αλεξάνδρου 49 στο Παλαιό Φάληρο. Εάν ο τρόπος πληρωμής που έχετε επιλέξει, είναι "πληρωμή με την παράδοση", τότε τα προϊόντα θα παραμείνουν στο κατάστημα διαθέσιμα για 5 ημέρες. Εάν επιλέξετε "πληρωμή με πιστωτική κάρτα", δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο παραλαβής.

 

Συσκευασία δώρου 


Η συσκευασία δώρου, εάν την επιθυμείτε, παρέχεται δωρεάν.

 

Εκπτωτικά Κουπόνια 

 

Το κατάστημα μας μπορεί να εκδώσει εκπτωτικά κουπόνια ως ευχαριστήρια κίνηση προς τους επισκέπτες του. Τα κουπόνια αυτά θα είναι ένας κωδικός (μοναδικός κάθε φορά) που θα σας αποστέλλεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αλλά θα είναι διαθέσιμος και στην ενότητα "ο λογαριασμός μου - τα κουπόνια μου", όταν συνδέεστε σε αυτόν. Σε περίπτωση που θελήσετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο κουπόνι σας, θα πρέπει να το προσθέσετε (αντιγραφή & επικόλληση) στο αντίστοιχο πλαίσιο, στο στάδιο του ΚΑΛΑΘΙΟΥ, πριν κάνετε Ολοκλήρωση της παραγγελίας.Αλλαγές και ακυρώσεις προϊόντων 

Αλλαγές και ακυρώσεις προϊόντων

ΑΚΥΡΩΣΗ

Μπορείτε να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας εντός της ίδιας ημέρας από την ανάθεση της παραγγελίας.

ΑΛΛΑΓΗ 

Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε τα προϊόντα που αγοράσετε, εντός προθεσμίας 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Τα τυχόν για αλλαγη προϊόντα, πρέπει να μας τα στέλνετε στην αρχική συσκευασία προϊόντος, η οποία δεν πρέπει να μην έχει καταστραφεί (όπως ακριβώς τα παραλάβατε) Μαζί με τα προϊόντα θα πρέπει να εσωκλείετε και φωτοτυπία της απόδειξης λιανικής πώλησης ή του αντίστοιχου τιμολογίου. Τα έξοδα αποστολής για αλλαγή προϊόντων τα επιβαρύνεστε εσείς. 

Για να διεκπεραιωθεί η αλλαγή του προϊόντος της παραγγελίας , παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν πιστεύετε ότι το προϊόν που παραλάβατε έχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Θα συνεννοηθούμε μαζί σας για την αντικατάσταση του. 


Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:


1) Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του. 


2) Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας 


3) Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η εκτέλεση κάποιας παραγγελίας το κατάστημά μας έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει και να μην την εκπληρώσει, και σε περίπτωση που το εκάστοτε τίμημα έχει ήδη εισπραχθεί, το κατάστημα σας επιστρέφει το τίμημα στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

 


TOP